News & Events

Άριες Rossini στο Προεδρικό

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι προετοιμασίες για τη μουσική βραδιά που διοργανώνει το TELETHON και η Ιταλική Πρεσβεία στην Κύπρο, την Τετάρτη 13 Ιουνίου.  Η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου θα παρουσιάσει το κονσέρτο «Rossini Gala Opera», που περιλαμβάνει τις μεγαλύτερες άριες του συνθέτη Gioachino Rossini καθώς και άλλες μεγάλες μουσικές στιγμές της λυρικής όπερας. H Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, υπό τη διεύθυνση του Jens Georg Bachmann θα πλαισιώνεται από τέσσερις καταξιωμένους Ιταλούς τραγουδιστές της Accademia Rossiana di Pasaro, τη σοπράνο Francesca Tassinari, τον βαρύτονο Daniele Antonangeli, τη μετζοσοπράνο Martiniana Antonie και τον τενόρο Pietro Adaini.
 
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 8μ.μ. με κοκτέιλ στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου και στις 9μ.μ. το κοινό θα μεταφερθεί στο αμφιθέατρο όπου θα παρακολουθήσει το κονσέρτο.
 
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, κυρίου Νίκου Αναστασιάδη και της πρώτης κυρίας  Άντρης Αναστασιάδη.
 
Η τιμή εισόδου θα είναι 60 ευρώ και όλα τα έσοδα θα διατεθούν στο TELETHON. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους πριν από την ημέρα της εκδήλωσης καλώντας στο τηλέφωνο 99 122 472. Κρατήσεις μπορούν να γίνονται μέχρι τη Πέμπτη, 8 Ιουνίου. 
 
Μεγάλος Χορηγός TELETHON:   ΟΠΑΠ Κύπρου
Στηρίζουν το Συγκρότημα ΔΙΑΣ και η Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ
 
Χορηγός Εκδήλωσης: Caramondani Group
Κύριοι Υποστηρικτές: Εταιρία ALBOURNE και η Τράπεζα Κύπρου
Χορηγός Catering: Food to Impress και Ghalanos Distributors 
 
Υποστηρικτές: Bizserve, Baker Tilly, Ελληνική Τράπεζα, AHK, CPM, Εταιρία Α/φοι Λανίτη, USB Bank, The Best, ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ, PPT Aviation Services, Κεντρική Κυπριακή Τράπεζα, Procopiou Medi Shop, Agathocleous, KPMG, Maschio Prosecco, Οινοποιείο Έζουσα, Ecompay on line payments, Altius, Charalambides-Cristis.  
 
 
 
 
Τηλεμαραθώνιος 18 Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ
 
Η μεγάλη μαραθώνια εκπομπή του TELETHON θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Ιουνίου από τις 9 το βράδυ μέχρι τα μεσάνυχτα. Η εκπομπή η οποία θα λέγεται «Παραδοσιακή Αγκαλιά», θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της υφιστάμενης εκπομπής Παραδοσιακή Βραδιά. Οι παραγωγοί της Τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ εργάζονται ώστε και η φετινή εκπομπή να πλημυρίσει τις οθόνες μας με ανθρωπιά, ευαισθησία και αγάπη.  
 
 
 
Στήριξη της ΣΕΚ στο TELETHON 2018
 
Η ΣΕΚ  πρόσφερε εισφορά ύψους 200 ευρώ στο φιλανθρωπικό θεσμό του TELETHON.
 
Την εισφορά της συντεχνίας παρέλαβε o Γενικός Εκτελεστικός Ιατρικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Νευρολογίας & Γενετικής Κύπρου, Καθ. Λεωνίδας Φυλακτού από τους Μιχάλη Καζαμία, Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα Ο.Ι.Υ.Κ. – ΣΕΚ και τον Ζάχο Φυσεντζίδη, Οργανωτικό Γραμματέα του Ελεύθερου Εργατικού Σωματίου Ιδιωτικών Υπαλλήλων ΣΕΚ Λευκωσίας/Κερύνειας.
 
Η εισφορά γίνεται με την ευκαιρία της διεθνούς ημέρας νοσηλευτών, την οποία η ΣΕΚ αποφάσισε να τιμήσει με το να στηρίξει τους Μυοπαθείς συνανθρώπους μας.
 
 
 
Ταξίδι με τα Φτερά της Ελπίδας 2018
 
Με επιτυχία για ακόμα μια χρονιά πραγματοποιήθηκε το Ταξίδι με τα φτερά της Ελπίδας του TELETHON, με χορηγό την Πετρολίνα και η θυγατρική της εταιρία PPT Aviation Services.
 
Το ταξίδι μας 27 Απριλίου με 1η Μαΐου, είχε προορισμό την πανέμορφη Μαδρίτη. Οι συμμετέχοντες απόλαυσαν ένα ξέγνοιαστο ταξίδι που περιλάμβανε οργανωμένες εκδρομές αλλά και ελεύθερο χρόνο σε μια πόλη που προσφέρει πάρα πολλές επιλογές για αξέχαστες διακοπές. 
 
 
 
Χορηγός εκδήλωσης: Πετρολίνα και η θυγατρική της εταιρία PPT Aviation Services
Υποστηρικτές: COBALT, Louis Travel και Hermes Airports  
 
 
 
 
Related Articles
Telethon