TELETHON, Φωτεινή Δάρρα για το TELETHON

Μια μαγευτική βραδιά με τα ωραιότερα τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου

Ένα μουσικό ταξίδι με «Μελωδίες φθινοπωρινής νύχτας» θα ζήσουν την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου όσοι παρευρεθούν στο Αμφιθέατρο Σκαλί Αγλαντζιάς στη Λευκωσία για να απολαύσουν τη μαγευτική φωνή της Φωτεινής Δάρρα σε σύμπραξη με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου. Θα ακουστούν μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου, υπό τη διεύθυνση του κορυφαίου μαέστρου  Ανδρέα Τσελίκα. 

Την ενορχήστρωση υπογράφει ο Γιώργος Παπαχριστούδης, ο οποίος συμμετέχει με την ορχήστρα στο πιάνο.  

Την εκδήλωση διοργανώνει το TELETHON σε συνεργασία με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου και τα καθαρά έσοδα θα στηρίξουν τον φιλανθρωπικό θεσμό.  Είναι η πρώτη φορά που η ξεχωριστή ερμηνεύτρια Φωτεινή Δάρρα συνεργάζεται με τη Συμφωνική Ορχήστρα της Κύπρου για κοινωφελή σκοπό. 

Εισιτήρια προς 25 ευρώ πωλούνται στο https://www.soldoutticketbox.com
Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021
Αμφιθέατρο Σκαλί, Αγλαντζιά
Λευκωσία
Ώρα έναρξης: 8.30μ.μ.

Μεγάλος Χορηγός TELETHON, ΟΠΑΠ Κύπρου
Στηρίζουν το Συγκρότημα ΔΙΑΣ και η Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ

Χορηγός Εκδήλωσης Όμιλος εταιριών Caramondani
Κύριος Υποστηρικτής η BDSwiss

Υποστηριχτές: Ελληνική Τράπεζα, AstroBank, Dashin Foundation, Charalambides-Cristis, BIZSERVE Consultants, Baker Tilly, Chrysostomides & Co LLC, Cyproman CPM, The Best MCC, Procopiou Medishop, EY,   Agathocleous Group, Petrolina, PPT Aviation Services, KPMG, A. Chrysanthou & Co., ΑΗΚ, BRINKS, Flexi Group of Companies, C. Georgiou Lab Supplies, DELOITTE, STS Skali Aglatzias, SoldOut Tickets. 

 

e-Donate
Χάρισέ μου ένα χαμόγeλο

Ένα πρωτοποριακό σύστημα ηλεκτρονικών εράνων εγκαινιάζει  το TELETHON με τη συμμετοχή εννέα αγαπημένων προσώπων της τηλεόρασης και των τεχνών.

Πρόκειται για ατομικούς online εράνους που μπορεί ο καθένας να πραγματοποιήσει (άτομο ή οργανισμός), στο πλαίσιο μιας χρονικής περιόδου που επιθυμεί ο ίδιος, με στόχο την ενίσχυση του TELETHON.  Έτσι στην ιστοσελίδα του TELETHON θα εμφανίζεται ο προσωπικός έρανος του ατόμου που τον διοργανώνει, εμπλουτισμένος με φωτογραφίες και ένα γραπτό μήνυμα επιλογής του εθελοντή.  

Το άτομο ή οργανισμός που διοργανώνει τον έρανο, θα διαδώσει την πρωτοβουλία του με τους τρόπους που μπορεί, ώστε οι φίλοι του να συνεισφέρουν online όποιο ποσό επιθυμούν.

Η αυλαία των e-Donations ανοίγει με τη συμμετοχή των Χριστίνα Παυλίδου, Λώρη Λοϊζίδη, Χριστιάνα Αριστοτέλους Αντρέα Δημητρόπουλο, Σταύρο Κυπριανού, Μαρίνα Φιλιππίδου Θεοχάρους, Γιώτα Παπαδοπούλου, Tatiana Stupak και Maik Ορφανίδη.  Ευχαριστούμε θερμά τους αγαπητούς συμμετέχοντες που ανταποκρίθηκαν πρόθυμα στο κάλεσμα μας.

Στηρίξετε έναν ή περισσότερους από τους συμμετέχοντες, κάνοντας μια εισφορά στον προσωπικό τους ηλεκτρονικό έρανο.  Μπείτε στη σελίδα μας https://www.cing.ac.cy/telethon

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την εταιρία Dynamic Works για τη οργάνωση του λογισμικού.  Ευχαριστίες επίσης στην εταιρία παραγωγής Coffee Films και την JCC Payment Systems για τη στήριξη τους. 

 


Δυο λόγια για το TELETHON

Το TELETHON διοργανώνεται από το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου και τον Σύνδεσμο Μυοπαθών Κύπρου από το 1994.

Στηρίζοντας το TELETHON μας δίνετε την ευκαιρία να προσφέρουμε  καλύτερες συνθήκες ζωής στους Μυοπαθείς συνανθρώπους μας. Εξασφαλίζουμε επίσης πιο ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές ιατρικές και παραϊατρικές υπηρεσίες. Mέσα από μια σειρά κοινωνικών προγραμμάτων του Συνδέσμου Μυοπαθών Κύπρου, καταφέρνουμε να αναβαθμίζουμε την ποιότητα ζωής τους. 

Το TELETHON χρηματοδοτεί ακόμα την επιστημονική έρευνα για την εξεύρεση θεραπειών για νευρολογικές και γενετικές παθήσεις. Η επιστημονική έρευνα είναι το σπουδαιότερο μέσο για την εξασφάλιση καλύτερης προοπτικής στον τομέα της υγείας για τις επερχόμενες γενιές.

Μεγάλος Χορηγός TELETHON : ΟΠΑΠ Κύπρου
Στηρίζουν το Συγκρότημα ΔΙΑΣ και η Τηλεόραση ΣΙΓΜΑ 

Other News
winner