Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών σίτισης

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών σίτισης για το θάλαμο ασθενών και την εκμετάλλευση της Κουζίνας και Καφεστιατορίου στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου

Το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου (ΙΝΓΚ) ανακοινώνει ότι δέχεται δηλώσεις ενδιαφέροντος για την παροχή υπηρεσιών σίτισης για το θάλαμο ασθενών του αλλά και για την εκμετάλλευση της Κουζίνας και Καφεστιατορίου στις εγκαταστάσεις του.

Δήλωση ενδιαφέροντος μπορούν να υποβάλουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα που ήταν/είναι ιδιοκτήτες επιχείρησης παροχής υπηρεσιών εστιατορίου/τροφοδοσίας με πιστοποίηση HACCP/ISO 22000 για τουλάχιστον 5 χρόνια, χωρίς διακοπή.

Δηλώσεις ενδιαφέροντος συνοδευόμενες από αποδεικτικά στοιχεία όσο αφορά τη ζητούμενη εμπειρία και πιστοποιήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι και τις 25/9/20 στην ηλεκτρονική διεύθυνση peterp@cing.ac.cy ή ιδιοχείρως  στο Τμήμα Διοίκησης και Οικονομικών του Ινστιτούτου στην διεύθυνση Λεωφόρος Ηρώων 6, 2371, Άγιος Δομέτιος, Λευκωσία.

Οι ενδιαφερόμενοι που πληρούν τα απαραίτητα κριτήρια για συμμετοχή θα καλεστούν σε προσωπική συνέντευξη.

Για περισσότερες πληροφορίες, ή/και για διευθέτηση ξενάγησης στους χώρους του Ινστιτούτου παρακαλώ επικοινωνήστε με τον αρμόδιο λειτουργό κ. Πήτερ Πιερίδη στο τηλέφωνο 22392821 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση peterp@cing.ac.cy

Βασικές πληροφορίες για τη λειτουργία κουζίνας και καφεστιατορίου Ινστιτούτου Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου

1. Η Κουζίνα και Καφεστιατόριο του Ιδρύματος προσφέρει υπηρεσίες στο προσωπικό, επισκέπτες, εξωτερικούς ασθενείς και εσωτερικούς ασθενείς του Ιδρύματος.

2. Οι ώρες εξυπηρέτησης της Κουζίνας για τους εσωτερικούς ασθενείς είναι οι ακόλουθες:

Δευτέρα-Κυριακή
Πρόγευμα 08.00
Ρόφημα 10:00
Μεσημεριανό 12.30
Ρόφημα 15.30
Δείπνο 18.00

Ο θάλαμος αποτελείται από 14 κρεβάτια και έξι καρέκλες για ημερήσια νοσηλεία και λειτουργεί 7 μέρες την εβδομάδα. Ο Αδειούχος υποχρεούται να εξυπηρετεί και κατά τη διάρκεια των αργιών.

Οι αριθμοί γευμάτων στο θάλαμο ασθενών κατά το 2019 ήταν οι πιο κάτω:

ΘΑΛΑΜΟΣ ΑΣΘΕΝΩΝ      
  Πρόγευμα Μεσημεριανό Δείπνο
Εργάσιμες Μέρες
(Δευτέρα – Παρασκευή)
1066 1671 1657
Σαββατοκύριακα 214 268 338
Αργίες 12 18 25
Ολικό 2019 (μερίδες) 1292 1957 2020

 

3. Οι ώρες λειτουργείας για προσωπικό, φοιτητές, επισκέπτες και εξωτερικούς ασθενείς είναι Δευτέρα- Παρασκευή: 8.00-17.00.

Στην περίπτωση που θα πραγματοποιούνται συνεδριάσεις και άλλες εκδηλώσεις εντός του κτιρίου, ο Αδειούχος υποχρεούται να εξυπηρετεί και εκτός του πιο πάνω ωραρίου.

Στο Ίδρυμα απασχολούνται περίπου 200 υπάλληλοι. Υπό κανονικές συνθήκες τα εξωτερικά ιατρεία επισκέπτονται κατά μέσο όρο περίπου 70 ασθενείς την ημέρα. Οι υπόλοιποι επισκέπτες στο Ίδρυμα ανέρχονται γύρω στους 50 καθημερινά. Επίσης στο Ίδρυμα φοιτούν περίπου 75 άτομα.

4. Οι εγκαταστάσεις της Κουζίνας και Καφεστιατορίου είναι πλήρως εξοπλισμένες με εξοπλισμό κουζίνας (για τη παρασκευή φαγητών και ροφημάτων). Το Ίδρυμα θα επωμίζεται το τέλος κατανάλωσης νερού, ηλεκτρισμού και γκαζιού νοουμένου ότι η κατανάλωση θα κινείται μέσα σε πλαίσια τα οποία το Ίδρυμα, κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια, θα θεωρεί λογικά.

5. Ο χώρος του Καφεστιατορίου διαθέτει 10 τραπέζια σύνολο 40 θέσεις για εξυπηρέτηση των υπαλλήλων/φοιτητών/επισκεπτών. Υπάρχει εξωτερικός χώρος δίπλα από το Καφεστιατόριο ο οποίος διαθέτει επιπρόσθετα 10 τραπέζια, σύνολο 40 θέσεις.

6. Το κτίριο αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και 3 ορόφους. Η Κουζίνα και Καφεστιατόριο βρίσκονται στο ισόγειο. Το κτίριο εξυπηρετείται από 2 ανελκυστήρες.

 

Πληροφορίες

Other News
winner